+36-20-9233930 info@moonlighthunting.eu

Vadászat Magyarország

Vadászati lehetőségek Magyarországon

Magyarország

Magas minőségű vadászati lehetőségeket biztosítunk ügyfeleink számára

Csatlakozzon vadász fórumunkhoz, hogy elsőkézből  értesüljön vadászati lehetőségekről! Legyen napra kész! Vadász hírek, vadászvideók, képek,vadászképzések  egy helyen!

vadkárelhárítás magyarországon
őzbak szezon

Őzbak szezon

Őzbak |  április 15. – szeptember 30.
-suta, gida | október 1. – február utolsó napja

Európában igen közkedvelt őzek trófeái hazánkban világelsők között vannak. A legjobb minőségű őzbakok a Tisza és a Körös folyók mentén, Szolnok és Békés megyében kerülnek puskavégre.

Gímszarvasvadászat Magyarországon

Gímszarvas

gímszarvasbika | szeptember 1. – január 31.
-érett bika | szeptember 1. – október 31.
-tehén, -ünő | szeptember 1.- január 31.
-borjú | szeptember 1.- február utolsó napja

Gímszarvas vadászat a vadászélmények csúcsa! Vadászati idénye szeptemberben kezdődik, de maga a bőgés területektől függően, eltérően indul meg. Az ősi ösztöneire hallgat ebben az időszakban. Magyarországi erdők koronás királya… a gímszarvas. Vadássz és Utazz! Hunt and Travel!

dámszarvas vadászat

Dámszarvas vadászat

dámbika | október 1. – február utolsó napja
-érett bika | október 1. – november 30.
-tehén, -ünő | október 1. – január 31.
-borjú | október 1. – február utolsó napja

Dámszarvas, vagy más néven dámvad a hazai vadfajaink egyike. A gímszarvasnál kisebb, zömökebb testfelépítésű szarvasféle. Agancsformája is eltér a gímszarvasétól, a középág felett ún. lapát kezdődik, ezért agancsát dámlapátnak is hívják.

vaddisznó vadászat Magyarországon

Vaddisznó vadászat

egész évben vadászható

A vaddisznó Magyarországon ivar és méretkorlátozás nélkül egész évben vadászható. Vadászható egyéni lesvadászaton és a téli időszakban társas vadászatok alkalmával is. A vaddisznó óvatos magatartása, jó hallása és szaglása, valamint intelligenciája a vadászatot különösen érdekessé teszi.

muflon vadászat Magyarországon

Muflon

muflon | szeptember 1. – február utolsó napja
-juh, jerke | szeptember 1. – január 31.
-bárány | szeptember 1.- február utolsó nap

Muflon az északkeleti hegységekbe, betelepítésekkel került Magyarországra. A hegyvidéki terepet kedvelő muflon vadászat kihívással teli és felejthetetlen lehet! … Forgách Károly gróf, 1868-69-es években vadászati céllal telepítette Magyarországra őket, Elsőre, 10 muflont hozatott a gimesi vár melletti vadaskertjébe a brüsszeli és a frankfurti állatkertből. Később több magyar erdőterületre is betelepítették. Ma szigetszerűen megtalálhatók hazánk valamennyi középhegységi részén….

apróvad vadászat

Apróvad vadászat

Vadászat itthon

Vadássz Belföldön, Magyarországon!

Hazánk szépséges vadvilága…

 

Magyarország természeti adottságainak köszönhetően, szinte az ország egész területén megtalálható vadászterületek, faj- és vadgazdaságukkal kiemelkedő lehetőséget biztosítanak a vadászni vágyók számára. Kezdő és tapasztalt vadászok is megtalálják a számukra legmegfelelőbb lehetőségeket.

 

Az erdő mélyén apró vadak mellett őzek, vaddisznók is élnek. Felröppenő fácánok, menekülő mezei nyulak, dámvad, gímszarvas, vadkacsa és szalonka is megtalálható. Fácán, nyúlhajtás, keresővadászat, apróvad lesvadászat, és autóval-, fogattal történő vadászat sem ritka. Igény szerint lehetőség van íj- és sólyomvadászatra is. A különböző vadfajok vadászata időszakos, vadászidényhez kötött. Magyarország vadászati lehetőségeit cégünk, igényeknek megfelelően az érdeklődő elé tárja és le is szervezi. Hazánkat évről évre egyre több tapasztalt külföldi vadász keresi fel.

 

Magyarországi erdők koronás királyának tartott gímszarvas legjobb minőségű állománya Magyarország területén megtalálható. Zala, Somogy és Baranya megyékben található a leghíresebb gímszarvaspopuláció. Éves szinten, a kilövések számától függően mintegy 30-35%-a a gímszarvasnak érmes trófea.

 

Eurázsiában igen közkedvelt őzek trófeái hazánkban világelsők között vannak. A legjobb minőségű őzbakok a Tisza és a Körös folyók mentén, Szolnok és Békés megyében kerülnek puskavégre.

 

Muflon az északkeleti hegységekbe, betelepítésekkel került Magyarországra. A hegyvidéki terepet kedvelő muflon vadászat kihívás lehet, de eredménye lehet tülkös szarv, mely hossza 100 cm-t, körfogata 24 cm-t is elérheti.

Gyulai dámpopuláció állománya legkiemelkedőbb világrekordok sorozatával rendelkezik. A bikák évente váltott, lapát formájú agancsa különleges formája miatt igen közkedvelt.

Magyarországon talán a legközkedveltebb vad a vaddisznó. Vaddisznóvadászatot különlegessé teszi a vad óvatossága, hallása, szaglása, intelligenciája. Nedves talajt, mocsarakat, lomberdőket kedvelő jószág, csülkösvad izgalmakkal teli vadászatot teremt a vadász számára.

Különlegességnek számít a szalonkavadászat, ami sokszor eredménytelenül zárul, de nagy népszerűségnek örvend. Európában csak kevés helyen adatik meg a szalonkavadászat. Zömök testű, hosszú csőrű madár. 

 

szarvasvadászat

Lőgyakorlatra vágyna a vadász? Az ország bármely területén megtalálható balkáni és örvös galamb napraforgótáblákban, gabonafélék tarlóján megszervezett vadászata nagyszerű lehetőséget nyújt a vadász számára.

Récék, vadlibák, vadlilik és a vetési lúd vízvadászata igen elterjedt a vizes területeken. Vízvadászat paradicsomának számít Magyarország.

Apróvadak miatt is sokan keresik országunkat. Fácánvadászat, fogoly-, nyúlvadászat ügyességet és játékosságot igényel. Magyarország világelső az egységnyi területre vonatkoztatott fácánmennyiség tekintetében.

 

Szállásaink

Magyarországra érkező vadászokat vadászházakkal, igényeknek megfelelően akár szállodai szállással, ellátással várjuk. Magyar tájak és -gasztronómia egyedi és felejthetetlen élményt nyújt.

Ajánlatunk off programra is ad lehetőséget. Vadászat mellett, a kísérők (család) számára is tudunk szórakozást szervezni. Kirándulási, szórakozási lehetőségről átfogó térképet és ajánlatot biztosítunk.

A velünk leszerződött vadászok könnyedén utazhatnak és vadászhatnak országunkba. 

vaddisznó vadászat Magyarországon
őzbak vadászat Magyarországon
vadászat Magyarországon

Ajánlás

A vadászat: vadűzés és erdőzúgás, de több erdőzúgás.