+36-20-9233930 info@moonlighthunting.eu

safari vadászat

Vadászati lehetőségek Afrikában

Utazz és vadássz természetközeli élményekkel….

afrika

Színvonalas vadászati lehetőségeket biztosítunk ügyfeleink számára

zimbabwe vadászat

Zimbabwe

namibia vadászat

Namibia

kelet fokföldi safari vadászat

Kelet-Fokföld

Kruger Nemzeti Park Szafari vadászat.jpg

Kruger Nemzeti Park közelében lévő vadászterületek

vadászat afrikában

Hoopstad és környéke

9 VADÁSZNAP, 10 ÉJSZAKA

1 OROSZLÁN ÉS 1 BUFFALO BULL! 

 

VADÁSSZ AFRIKÁBAN! VADÁSZATI CSOMAGOK 2021-RE! MI MÁR A JÖVŐ ÉVET TERVEZZÜK AZ AFRIKAI VADÁSZOKKAL! NE MARADJ LE VADÁSZATI LEHETŐSÉGEINKRŐL, CSOMAGAJÁNLATAINKRÓL!
9 VADÁSZNAP, 10 ÉJSZAKA! 2 ÁLLAT!
OROSZLÁN ÉS BUFFALO BULL

7 vadásznap, 8 éjszaka! 5 állat!

VADÁSSZ AFRIKÁBAN! VADÁSZATI CSOMAGOK 2021-RE! MI MÁR A JÖVŐ ÉVET TERVEZZÜK AZ AFRIKAI VADÁSZOKKAL! NE MARADJ LE VADÁSZATI LEHETŐSÉGEINKRŐL, CSOMAGAJÁNLATAINKRÓL!

Blue or Black wildebeest
Impala
Blesbuck
Springbuck
Duiker

vadászati csomagok
vadászat lehetőség Afrika

Vadászat a világban

Vadászati lehetőség 2020-ra és 2021-re! Vadászati lehetőségekről kérje személyre szabott ajánlatunkat!

 

Amíg nem járt Afrikában, addig álmodni sem merne valódi szépségéről. Európától teljesen eltérő kultúra és táj elkápráztatja a vadászt. Mindenkit magával ragad. A vadállomány gazdagsága,  a csodálatos természet igazi kihívás elé állítja a vadászt.

Botswana, Zambia, Zimbabwe, Namíbia, Mozambik, Szváziföld és a Dél-Afrikai Köztársaság az Atlanti- és Indiai óceán közötti terület egy-egy ékköve. 

Jellegzetes afrikai állatvilágában sok az őshonos faj, illetve alfaj. A vadászok által vágyott “Big Five” az oroszlán, fehér és fekete orrszarvú, elefánt, kafferbivaly, leopárd, víziló. Ezeknek a vadászati lehetősége többnyire csak a nemzeti parkokban adott. Megtalálható még a sivatagi hiúz, a szervál, a jávorantilop, a nagykudu is. Szállásajánlataink között több csillagos szálloda is szerepel, Dél-Afrika kultúrája, vadászati lehetőségei felejthetetlen élményt nyújtanak az utazó vadász számára, ebben nyújt segítséget Önnek a Moonlight Hunting csapata!

vadászat afrikában 3
vadászat Afrikában
Vadászat Afrikában
Vadászati csomagok Afrikában

Csatlakozzon vadász fórumunkhoz, hogy elsőkézből  értesüljön vadászati lehetőségekről! Legyen napra kész! Vadász hírek, vadászvideók, képek,vadászképzések  egy helyen!