+36-20-9233930 info@moonlighthunting.eu

Trófea Logisztika

Bárhonnan Bárhova...
Ahhoz, hogy a vadászat a legjobb élményt nyújtsa, koncentráljon a vadászatra, mi mindenben a segítségére leszünk!

Trófea logisztika bárhonnan, bárhova…

A mi feladatunk, hogy a vadászati út során az ügyfeleink a legjobb tanácsokat és iránymutatást kapják. Feladatunk, hogy a részletekre figyeljünk.

Vadászként sok mindenre kell figyelni egy külföldi utazás során.

Mi megkönnyítjük Önnek a vadászatot, az utazással járó engedélykéréseket és egyéb adminisztrációs teendőket, hogy Ön csak a vadászat adta élményekre fókuszáljon.

A mi feladatunk, hogy ügyfeleink az utazás előtt professzionális felkészítésben részesüljenek, hogy az út során, illetve haza érkezésig biztonságban érezhessék magukat.

Egyben vállaljuk az elejtett vad trófeájának előkészítését, csomagolását, az ehhez kapcsolódó hatósági engedélyek ügyintézését és épségben történő hazaszállítását.

Trófealogisztika

A vadászat nem ér véget azzal, hogy Dél-Afrikában (vagy bárhol máshol) a tábortűz mellett lezárjuk az élményeinket egy kellemes beszélgetéssel. A haza út után jön a legnehezebb feladat: a trófeák jussanak haza, jussanak az adott országba!

6-12 hónapba is telhet ez a folyamat. Megfelelő taxidermiást megbízni, megbízható dobozoló és exportcég megkeresése az adott tartományban, országban, mind nehézség. Legyen egy állandó kapcsolattartó, aki tájékoztat és biztonságban tudhatja az adott csomag ügyét.

Ez egy bizalmi feladat. Moonlight Hunting Kft. kiemelt szolgáltatásként kezeli a trófea logisztikát. Kapcsolataink révén folyamatos kontaktban vagyunk a külföldi taxidermás cégekkel, megbízható csomagoló rendszerekkel dolgozunk, és biztonsággal haza hozatjuk a trófeáit.

Ha már egy elindított folyamat közepén áll, de elakadt az információáramlás, ha nem tudja „hogyan tovább” keressen bennünket! Közbenjárásunkkal átláthatóan kerül otthonába a vadászat emléke: a trófea.

Trófealogisztika

Lee Wallek

“A vadász legbiztosabb fegyvere a türelem.”

Kapcsolat

Moonlight Hunting Kft. 

info@moonlighthunting.eu

Magyar:
+ 36-20-9233930 

Német:
+ 36-20-2303003

angol:
+ 36-30-9212898