+36-20-9233930 info@moonlighthunting.eu

Törökország vadászat

Vadászati lehetőség Törökországban

Fényűző szultáni paloták, letűnt civilizációk megszámlálhatatlan emléke, az ottomák mecsetek, az ősi termálfürdők hazája. Az “utazók” vadászterülete! A vadász viszont vadászni utazik Törökországba! Vaddisznóállománya, mely érett kanokkal bővelkedik magas. Ár/érték arány nagyon jó, első osztályú szolgáltatások, nagyon jó szállásokkal rendelkezik a vadászok számára.

A vadászat tengerparti nyaralással is kombinálható.

Törökország Bezoárkecske-vadászat terén is elsőrangú lehetőségeket kínál. Hegyvidékek kihívása, 90 kg-os élősúlyú hegymászóbajnokok várják a vadászokat.

ibex vadászat Törökország

Törökország

Vadászati lehetőség 

I

Az "utazók" vadászterülete!

I

Bezoárkecske

I

Vaddisznó

Vadászat Törökországban
Vadászat Törökország
Kőszáli kecske vadászat Törökországban
vadászat Törökországban
Vadászati Csomag, Törökország

Forgatókönyv: 

  1. nap: Reptéri találkozás a Poyraz Safari munkatársaival. Saját fegyverrel rendelkező vadászok számára hivatali ügyintézés (20 perc) még a repülőtéren, melyben segít egy munkatárs. 

Ezt követően transfer kocsival a kiválasztott vadászterületre, melyek elhelyezkedésétől függően az út 30 perctől 3 óráig is eltarthat.

A hotelbe történő bejelentkezés után elegendő idő esetén lehetőség nyílik néhány tesztlövésre még vacsora előtt.

2.-6. nap: Reggeli korán (3:30-4:00), majd indulás a vadászterületre (30-90 perc). Kezdődhet a Kőszáli Kecske vadászata! Ebéd napközben a hegyen elfogyasztható. Esténként visszatérés a szálláshelyre (hotel, vadászház, sátor) (18:30-19:00) és vacsora vár mindenkit 19 órától.

  1. nap: Reggelit követően transfer a reptérre, Itt újra hivatalos fegyverellenőrzés szükséges. 

Szállás:

Elhelyezés alapvetően területhez közeli szállodában történik, de kunyhóra, vadászházra és sátrazásra is nyílik lehetőség. Higiénia és biztonság minden esetben garantált.

Időjárás: 

Tendenciózusan nappal hűvös/hideg idő vár minket, éjszaka viszont ennél is zordabb az idő kiváltképp novemberben, decemberben és januárban. Az időjárás természetesen változhat a vadászterület elhelyezkedésétől függően. 

A tengerhez közeledvén melegebb idő várható, mindazonáltal Közép-Anatóliában nappal -5 és -15 C° éjjel pedig -10 és -20 C° várható. Szezon közben eső és havazás sem kizárható.

Fontos információk:

Minden elejtett Kőszáli Kecskét megnyúznak és trófeáját előkészítik. Állatorvosi engedélyek és dokumentáció elkészültével a trófeát elküldik a Vendég címére vagy a megjelölt Preparátor címére 30-60 napon belül.

Az ár tartalmazza:

Reptéri transzfer

Utaztatás a vadászatra

Szállás teljes ellátással 7 napra

Vadászati engedélyek

Fegyver behozatali engedély

Idegenvezetés

Snakcs

Kávé/tea

Bezoár Ibex vadászat

Csoportlétszám: 1-2 vadász

Szezon: Augusztus 01.- Március 31.

Turnus: 7 nap, 5 vadásznap

Általános információk:

A Bezoár Ibex az egyik leggyönyörűbb legkiválóbb trófeával rendelkező kecskeféle széles e világon. Fehérkés szőre válltól kiinduló fekete csíkokkal tarkított. Hosszú fekete szakáll és szimmetrikus agancs jellemzi. A kecske fajok között egyedüliként 120 kg súlyra is megnövő Kőszáli Kecske impozáns látványt nyújt! Magashegyi vadászat terepén a vadászok igazi álma! Vadászni egészen 1.500 és 2.500 méterig jutunk 200-400 méteres lő távolságból. 

Ajánlott kaliber: 7mm, 300 WM, 270 Win, 8X68, 300 WSM 

A trófea mérete megközelítőleg 100 és 140 cm közötti tartományban mozog, mely keretek között adatik lehetőség vendégeink számára a vadászatban.

Egy héttel a turnus megkezdése előtt idegenvezetőink már felmérik a terepet, megbeszélést tartanak így biztosítva a minél hatékonyabb és gördülékenyebb vadászatot! 

Hotelek, egyéb vadászházak mind-mind közel fekszenek a célterülethez, melyek könnyen megközelíthetőek Törökországba legtöbb sok országból érkező repülőjáratok érkezésével.

Vadászati lehetőség 2020-ra és 2021-re!

Vadászati lehetőségekről kérje személyre szabott ajánlatunkat!

vadászat törökországban

Kérjük, adja meg adatait és a lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Törökország vadászat
Kőszáli kecske vadászat Törökország

A vadászat többek szemében a férfiasság, az erő, a hatalom szimbóluma is. A vadászok azt tartják, hogy a vadászaton ismerszik meg, ki milyen ember valójában.