+36-20-9233930 info@moonlighthunting.eu

Színvonalas Vadászati csomagajánlatok

nemzetközi vadászatok

Utazz és vadássz természetközeli élmenyekkel…

őzbak vadászat

Európa

Vadászati csomagok Európában! Vadássz és Utazz Európába!

Afrika vadászat

Afrika

Safari vadászat, vadászati csomagok Afrikában! 

 

Vadászat Amerikában

Amerika

Utazz és Vadássz Amerikában! Vadászati csomagok Amerikában!

Ázsia vadászat

Ázsia

Vadászati lehetőségek, -csomagok Ázsiában!

Vadászat a világban

Vadássz a Világ bármely táján!

 

Magyarország is csodálatos élővilággal bír, de a vadász országhatáron kívül is vadász és célokkal teli. Svájc csodálatos vidéke és élővilága, Spanyolország, Erdély, Ausztria…. mind, mind felejthetetlen élmény és érzés, terület, vadászat és hangulat terén. Egy életérzés.

Szervezett vadászútjaink, a vadász számára tele van kényelemmel és csak az élményre kell fokuszálnia. Mormota vadászat a svájci trioli határ mentén, zerge lesés és vadászat a hegyekben. Természet és természetközeli élmények; vadászat íjjal, fegyverrel, amivel a vadász szeretné -és jogszabályi háttér engedi. Szállás, ellátás, transzfer, engedélyek, amivel nem kell bajlódnia, mert cégünk elkészíti, amire szüksége van egy ilyen úthoz.

Spanyolországban közkedvelt a kőszáli kecske, a legnagyobb méretű trófea a négy spanyol alfaj közül. Északkeleten -Spanyolországban, Beceite és Tortosa hegyekben él. Tapasztalt vadőrök kísérik a vadászatot. A helyi gasztronómia, a vadászati területhez legközelebb fekvő szállás adja a vadászat kényelmét.

Ha Dél-Afrika, akkor bivaly, elefánt, kudu…! A vadászat élvezetes és nagy százalékban sikeres is. Vadászterületek bivalyvadászok paradicsoma. Ugyan itt leopárd, víziló, krokodil, Plains gamek is vadászhatók…

Vadászati lehetőségeink nagy része családos utazással is egybeköthető. Csomagajánlatainkban olyan szállások is szerepelnek, ahol szívesen látják vendégül a vadász családját is. Off program, egyéb programok is megszervezhetők. 5 csillagos táborokra is van lehetőség pl. Dél-Afrika területein.

Az apró vadak is közkedveltek külföldön. Argentína bővelkedik apró vad vadászati lehetőségekben. Kacsavadászat, galamb, gerlék, fogoly mind fellelhető Argentína területein.

Nyírfajd igazi kuriózumnak számít Ausztriában. Szálljon meg egy hegyi kunyhóban, egyszerű falusi panzióban. Tavaszváró, lelket melengető kikapcsolódás egy vadász számára.

 

Safari vadászat

Vadászati lehetőség 2020-ra és 2021-re!

Vadászati lehetőségekről kérje személyre szabott ajánlatunkat! 

vadászati lehetőségek
vadászati lehetőségek
vadászati lehetőségek

Ajánlás

A vadászat: vadűzés és erdőzúgás, de több erdőzúgás.