+36-20-9233930 info@moonlighthunting.eu

Horgászat Himalája

Legyezőhorgászat a Himaláján!

Pisztránghorgászati lehetőség a Himaláján!

Horgászcsomag

A változatos tájáról és lélegzetelállító természeti szépségéről híres Himachal Pradesh egy festői dombvidék. India csodálatos tájak hazája… gazdag kulturális hagyományok régiója. Itt található a legjobban megközelíthető és elérhető pisztrángvidék.

 

 • 7 nap, 5 horgásznap
 • pisztráng
 • Szezon: március, április, május, június és október.

   

  A változatos tájáról és lélegzetelállító természeti szépségéről híres Himachal Pradesh egy festői dombvidék. India csodálatos tájak hazája… gazdag kulturális hagyományok régiója. Itt található a legjobban megközelíthető és elérhető pisztrángvidék.

Tirthan folyó

Lélegzetelállító völgy és a Nagy Himalája Nemzeti Park kapuja. A Tirthan River kiváló horgászati lehetőséget kínál, barna és szivárványos pisztráng számára.

 

horgászat a Himaláján
pisztránghorgászat
 1. nap: korai reggeli után indulás Tirthan folyó völgyéhez (kb. 7 órás út). Személyzet megismerése, rövid tájékoztatás , a környék megismerése –séta a folyó mellet. Lazítás, pihenés… felkészülés a másnapi horgászatra.
 2. – 3. nap: reggeli elfogyasztása után megismerkedés a malájai patakokkal. Reggeli foglalkozás várja… és élmény! Ebéd a Lodge-ban, rövid szieszta, majd kezdetét veszi az esti horgászat.
 1. nap: reggeli után induljon el, egy kora reggeli horgászatra, majd térjen vissza ebédre. Tartson kis szünetet és menjen el egy autóútra, ami megfigyelési és fényképezési lehetőséget nyújt az érdeklődők számára.
 2. – 6. nap: készülj fel egy jó sétára, leereszkedésre, kirándulásra a legtermékenyebb vizek mentén.

  Esti halászati foglalkozást követően kiránduljon el a hegyi falvakba, vagy kiránduljon el a pisztráng-keltetőbe.

  Kirándulás után meghitt vacsora és pihenés várja.

  7. nap: távozás és indulás Chandigarh nemzetközi repülőtérre.

 

Az ár tartalmazza: szállást, szállítást, ételeket, italokat, halászati engedélyeket és irányított horgászatot, természetjáró túrákat és templomlátogatásokat. 

Az ár nem tartalmazza: repülőjegyet, alkoholos italokat, tippeket és halászati felszerelést.

himalája legyezőhorgászat
himalája

Vadászati lehetőség 2020-ra és 2021-re!

Horgászati lehetőségeinkről kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Horgászat a Himaláján! 

Kérjük, adja meg adatait és leghamarabb felvesszük  Önnel a kapcsolatot.

horgász lehetőségek, Himalája

Horgászat a világban

Már a vízről észre lehetett venni, hogy adni fog-e halat, vagy sem. Igazi horgászok megérzik az ilyesmit. Már messziről látni, ahogy közeledünk a vízhez, hogy hazudik-e az a víz, vagy igazat mond. Sokszor hazudik a víz, de a tapasztalt, nagy pecásokat nem tudja átverni. /Hartay Csaba/