+36-20-9233930 info@moonlighthunting.eu

Törökország vadászat

Jagdmöglichkeit in der Türkei
Heimat luxuriöser Sultanspaläste, vieler altertümlicher Zivilisationserinnerungen, osmanischer Moscheen und Bäder. Das ist die Palette der Reisenden und Jäger, die in die Türkei reisen. Es gibt Wildschweinpopulationen von hoher Quantität und Qualität. Erstklassige Unterkünfte und alle Dienstleistungen warten auf die Jäger.    

Sogar die Reise kann mit einem Küstenurlaub kombiniert werden. 

Die Türkei bietet klassische Möglichkeiten für die Bezoar-Steinbockjagd. Diese Steinböcke sind ausgezeichnete Bergsteiger, die auch 90 kg Lebendgewicht haben.

ibex

Türkei

Gelegenheit zur Jagd

I

Az "utazók" vadászterülete!

I

Bezoar-Steinbock

I

Wildschwein

Vadászat Törökországban
Vadászat Törökország
Kőszáli kecske vadászat Törökországban
vadászat Törökországban
Vadászati Csomag, Törökország
Forgatókönyv: 

  1. nap: Reptéri találkozás a Poyraz Safari munkatársaival. Saját fegyverrel rendelkező vadászok számára hivatali ügyintézés (20 perc) még a repülőtéren, melyben segít egy munkatárs. 

Ezt követően transfer kocsival a kiválasztott vadászterületre, melyek elhelyezkedésétől függően az út 30 perctől 3 óráig is eltarthat.

A hotelbe történő bejelentkezés után elegendő idő esetén lehetőség nyílik néhány tesztlövésre még vacsora előtt.

2.-6. nap: Reggeli korán (3:30-4:00), majd indulás a vadászterületre (30-90 perc). Kezdődhet a Kőszáli Kecske vadászata! Ebéd napközben a hegyen elfogyasztható. Esténként visszatérés a szálláshelyre (hotel, vadászház, sátor) (18:30-19:00) és vacsora vár mindenkit 19 órától.

  1. nap: Reggelit követően transfer a reptérre, Itt újra hivatalos fegyverellenőrzés szükséges. 

Szállás:

Elhelyezés alapvetően területhez közeli szállodában történik, de kunyhóra, vadászházra és sátrazásra is nyílik lehetőség. Higiénia és biztonság minden esetben garantált.

Időjárás: 

Tendenciózusan nappal hűvös/hideg idő vár minket, éjszaka viszont ennél is zordabb az idő kiváltképp novemberben, decemberben és januárban. Az időjárás természetesen változhat a vadászterület elhelyezkedésétől függően. 

A tengerhez közeledvén melegebb idő várható, mindazonáltal Közép-Anatóliában nappal -5 és -15 C° éjjel pedig -10 és -20 C° várható. Szezon közben eső és havazás sem kizárható.

Fontos információk:

Minden elejtett Kőszáli Kecskét megnyúznak és trófeáját előkészítik. Állatorvosi engedélyek és dokumentáció elkészültével a trófeát elküldik a Vendég címére vagy a megjelölt Preparátor címére 30-60 napon belül.

Az ár tartalmazza:

Reptéri transzfer

Utaztatás a vadászatra

Szállás teljes ellátással 7 napra

Vadászati engedélyek

Fegyver behozatali engedély

Idegenvezetés

Snakcs

Kávé/tea

Bezoár Ibex vadászat
Csoportlétszám: 1-2 vadász

Szezon: Augusztus 01.- Március 31.

Turnus: 7 nap, 5 vadásznap

Általános információk:

A Bezoár Ibex az egyik leggyönyörűbb legkiválóbb trófeával rendelkező kecskeféle széles e világon. Fehérkés szőre válltól kiinduló fekete csíkokkal tarkított. Hosszú fekete szakáll és szimmetrikus agancs jellemzi. A kecske fajok között egyedüliként 120 kg súlyra is megnövő Kőszáli Kecske impozáns látványt nyújt! Magashegyi vadászat terepén a vadászok igazi álma! Vadászni egészen 1.500 és 2.500 méterig jutunk 200-400 méteres lő távolságból. 

Ajánlott kaliber: 7mm, 300 WM, 270 Win, 8X68, 300 WSM 

A trófea mérete megközelítőleg 100 és 140 cm közötti tartományban mozog, mely keretek között adatik lehetőség vendégeink számára a vadászatban.

Egy héttel a turnus megkezdése előtt idegenvezetőink már felmérik a terepet, megbeszélést tartanak így biztosítva a minél hatékonyabb és gördülékenyebb vadászatot! 

Hotelek, egyéb vadászházak mind-mind közel fekszenek a célterülethez, melyek könnyen megközelíthetőek Törökországba legtöbb sok országból érkező repülőjáratok érkezésével.

Jagdmöglichkeiten für 2020 und 2021!

Fordern Sie unser persönliches Angebot an

Jagd in der Türkei

Bitte geben Sie uns Ihre aktuellen Daten bekannt, damit wir Sie kontaktieren können.

Törökország vadászat
Kőszáli kecske vadászat Törökország

Für einen guten Jäger ist ein Ast auch eine Waffe